Kategori-arkiv: Läppstiftet

2×3 att läsa!

Jag gillar ju så mycket när mina pjäser spelas av skolor och amatörteaterföreningar. Så jag tänker en del på hur jag kan erbjuda enkla sätt att läsa mina pjäser. Mitt första uppslag resulterade i KOMPENDIER! Två stycken. Att köpa direkt från mig. Läs mer och beställ här.

Också publicerat i Övriga pjäser, Pedagogiskt | Stängt för kommentarer

Livingstone har många barn :-D

Livingstones barn var min första framgång som dramatiker, en pjäs som kändes helt flippad och riktigt bra på en gång. Jag var till och med orolig ibland för att jag hade ”toppat” min skrivande förmåga redan innan jag hade lyckats etablera mig, och aldrig skulle kunna beröra på samma sätt igen. Den lilla oron gick […]

Också publicerat i Övriga pjäser, Premiärer | Stängt för kommentarer

Lippenstift für Untote

Nu är det klart att Felix Bloch Erben vill förlägga också Läppstiftet i Tyskland, i Dirk H Fröses översättning. Jag får för mig att förläggaren Sara Engelmann skriver vackert om mina pjäser, men jag är sämre på tyska än google till och med. Så det är mer en känsla än nånting annat.

Publicerat i Läppstiftet | Stängt för kommentarer

Budapest

Judit Benedek och jag på premiär i Budapest. Ett land med en skrämmande politisk situation, en föreställning (av min pjäs Läppstift för odöda) som pulserade av energi och kärlek till historien. Intensiva dagar. Magyar Színház heter teatern och 12 min ligger på nätet.

Också publicerat i Premiärer, Resor | Stängt för kommentarer

Läppstiftet på min hemsida

Från Luleå kommer bilden härovan som jag och min webbmakare Ingrid har valt till framsidan. Fotograf är Jennie Nilede. Här en annan av mina favoriter från föreställningen. Här ser ni Filip Tallhamn som Mamman och Ida Loeken som Soffan. Mer om pjäsen här.

Publicerat i Läppstiftet | Stängt för kommentarer