Köp en bok

LÄNK 2016

I 2016 års upplaga av LÄNK-antologin finns min pjäs Star People med, tillsammans med fem andra verk specialskrivna för ungdomsensembler, läs mer på Gidlunds förlagssida. Boken kan köpas från Bokus och även från ATR-förlag.

Det blyga hjärtat
Det blyga hjärtat

Min lågstadiepjäs Det blyga hjärtat har tillsammans med ett gäng andra pjäser kommit ut i bokform. Det är ett initiativ från dramatikerförbundet och Bokus verkar ha varit snabbast med att få ut boken både som e-bok och pappersbok. Här hittar ni alla böckerna lite billigare ändå!

Tid:nu Plats: Sverige - Fem pjäser

Livingstones barn finns med i en antologi som teaterkollektivet REX gav ut en gång way back in time. Jag har några exemplar i källaren så skicka ett mejl för att köpa direkt av mig för 40 kronor plus porto!

Alla mina och hundratals andra nyskrivna pjäser finns också att få som print-on-demand. Gå in på dramadirekt, välj pjäs och scrolla ner så kan du köpa pjäsen som bok.