Köp en bok

LÄNK 2016I 2016 års upplaga av LÄNK-antologin finns min pjäs Star People med, tillsammans med fem andra verk specialskrivna för ungdomsensembler, läs mer på Gidlunds förlagssida. Boken kan köpas från AdLibris med flera nätbokhandlar och även från ATR-förlag.

Det blyga hjärtat

Det blyga hjärtat

Min lågstadiepjäs Det blyga hjärtat har tillsammans med ett gäng andra pjäser nu kommit ut i bokform. Det är ett initiativ från dramatikerförbundet och Bokus verkar ha varit snabbast med att få ut boken både som e-bok och pappersbok. Här hittar ni alla böckerna lite billigare ändå!

Tid:nu Plats: Sverige - Fem pjäserLivingstones barn finns med i en antologi som teaterkollektivet REX gav ut en gång way back in time. Den går fortfarande att köpa för det facila priset av 39 kronor från adlibris här. Gillar man Bokus bättre kostar den 41 kronor  här.  FOTNOT: just nu är boken slut, vågar inte lova att den kommer tillbaka i bokhandeln. Jag har några exemplar i källaren så skicka ett mejl för att köpa direkt av mig!

Jag har sammanställt två kompendier med sammanlagt sex av mina pjäser som ni kan beställa direkt av mig, klicka här för att läsa mer.  Alla mina och hundratals andra nyskrivna pjäser finns också att få som print-on-demand. Gå in på dramadirekt, välj pjäs och scrolla ner så kan du köpa pjäsen som bok för 110 kronor + porto.