Pjäserna

Soffan framför datorn i Norrbottenteaterns uppsättning av Läppstift för odödaVill du läsa eller spela någon av mina pjäser?

Här på hemsidan finns fragment av alla pjäser, och korta beskrivningar. Vill du läsa hela pjäsen så kontaktar du Colombine teaterförlag (för professionella teatrar),  eller Dramadirekt som drivs av dramatikerförbundet. Som en extra bonus finns också här på sajten pjäserna Pepparkakshuset och Cornflakesportföljen att läsa i sin helhet.

Amatörteaterns riksförbund, ATR, har också ett manusbibliotek där du söker på dramatikernas efternamn. Har du svårt att få tag i pjäsen hör av dig direkt till mig. Jag har också sammanställt två kompendier med pjäser som kan vara intressanta för amatör/ungdomsgrupper eller skolor, dom beställer du direkt av mig. Läs mer.

För att spela en pjäs behövs spelrättigheter, både i professionella sammanhang (Colombine teaterförlag igen) och för skolor och i andra amatörsammanhang. (där ATR förmedlar rättigheterna) För dig som undrar mer över reglerna för uppföranderätt finns en bra sammanfattning på ATR:s hemsida. 

Hör gärna av dig om du vill ha hjälp att hitta en pjäs som kan passa just dig/er.

Fråga chans

bild från uppsättning av Stjärnpojken i Esslingen, Tyskland.