Min sci-fi-berättelse går ut på turné!

“Den var bra och den var udda. Inte som andra filmer. Och då kan man tänka mer på den efteråt, man har kvar den längre” Citatet kommer ifrån en sjätteklassare som precis har sett skolpremiären på min pjäs Nattfolket. Och kommentaren gör mig så glad att jag töntigt nog springer med honom nerför trappan på väg mot utgången, full av den där hungern jag kan ha som författare efter publikmöten och reaktioner. Föreställningen som Byteatern i Kalmar har skapat är helgjuten, vacker, allvarlig och då och då med precis den humor som krävs och får stämningen att lätta inför nästa steg i berättelsen om Sonya och Akka. Gestaltningen är gjord av Helle Rossing, Marie Moberg, Jonatan Eklund och Anders “Hebbe” Herbertzon. På scen står Agnes Hargne Wallander, Martina Hemmingsson och Rasmus Johansson. Foto Emmi Rossing. Och fler bilder här!